Svartkonst-Black Waves

Look at my horse, my horse is amazing

Jag har fått äran att recensera Svartkonst nya album innan det kommer ut. Svartkonst är ett enmansband från någonstans i Sverige. Läs, njut, och dröm dig bort till den 3 april (när skivan kommer ut).

1.Death Magic

Rikliga speedrunktrummor kombineras med en riffig gitarr. Rätt så svängig låt, jag vet inte vad han sjunger, men jag tror det är något om död och magi. Låten känns mycket längre än de 3:40 minuter den faktiskt är, kanske för att den är lite enformig.

2.I Am The Void

Nu jävlar är det twerkdags! Skinkorna dallrar som aldrig förr. Jag är tomheten, kom twerka med mig i evigheten. För så lång var den här låten.

3.World Ablaze

Jag tror den här låten skulle passa bra att dansa bugg till, headbang-bugg. Ser du det framför dig?

4.Stray in The Dark

Den här låten var någon slags ballad tror jag, den gick väldigt långsamt. Vet inte riktigt vad man ska med den till, den är inte tillräckligt lugn för att koppla av till och den är inte tillräckligt röjig för att röja till. Tycker mig höra ett ”I wonder, why even bother?” och ja, det undrar jag med.

5.Mountains of Flesh

Nu jävlar är det röj igen! En riktigt moshpitvänlig schlagerdänga.

6.Ruins of Splendour

Låten börjar med att jag skiter på mig. Jag var inte beredd på att han skulle skrika det första han gjorde, eller förlåt, jag menar sjunga.

7.Black Waves

Ännu en ballad. Denna gång en behaglig sådan. MEN DEN VAR DÅ DJÄVULSKT LÅNG DEN HÄR LÅTEN!? Nej, där sket det sig. Det var röjigt som fan och balladen var bara introt. Låten var verkligen alldeles för lång, jag vill gråta.

Jag är sjukt glad och taggad över att få ha gjort den här recensionen! Jag vill säga tack till Svartkonst som har anförtrott mig med att få göra det här. Vill du dansa headbangbugg i ditt vardagsrum och twerka med satan till alldeles för långa låtar rekommenderar jag dig att köpa den här skivan.

En tanke på “Svartkonst-Black Waves

  1. Nu jävlar snackar vi bra skit! Håller väl inte med recensenten till exakt varje punkt och pricka, eller…nja…kanske är det mera en definitionsfråga hur man upplever musiken. Eller inte? Ordet ”schlagerdänga” känns aningens främmande i detta sammanhang. Och en hel hög med andra ord också. Dom flesta orden i recen faktiskt. Håller mest med…låt mig tänka och återkomma:/ Fast jag gillar ju att dansa lite till Nile förståss…
    Gnaaahhhhh…ja men ok då.
    Intressant recension på en ruskigt bra platta 😀 Svartkonst kan vara stolt. Över plattan och recensionen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: