Abramis brama – Enkel biljett

Havet är djupt

Jag är nu inne på näst sista skivan med Abramis brama i samlingen. Det känns skittungt och tråkigt att lyssna på dom var dag och jag känner mig rätt fantasilös när jag recenserar då allt i princip låter likadant.

1.Enkel Biljett

Djävulskt tråkig låt, jag vet inte ens vad jag ska skriva.

2.Blåa Toner

Ingen kan rädda mig från det här djävulskapet till låt.

3.Vaggar Mig Till Ro

Den här var ju djävulskt löjlig måste jag säga. Det är nog meningen att den ska vara poetisk och fin men den är fan bara töntig. Skitlång var den också. Lagom längd för ett skithusbesök.

4.Ett Steg Från Graven

”Vad kan en god man göra?” Ja, du kan ju börja med att sluta göra skittråkig musik.

5.S.M.E.L. (Sanning, Myter Eller Lögn)

Vad är ens skillnaden på myter och lögner? Eller alltså, en myt är väl alltid en lögn men en lögn är inte alltid en myt, eller? Jag vill också bli hittad blind och naken, det låter lite charmigt snuskigt.

6.Ber Om Nåd

Jag ber om nåd, snälla skona mig FRÅN MER ABRAMIS BRAMA. Det här börjar bli så sjukt jävla långtråkigt och enformigt, och då är jag ändå en sån person som kan lyssna på samma låt dygnet runt i en vecka (fråga min kille, det är sant).

7.Lång Tripp

Jag får en känsla av att den här låten skulle passa bra i Björnes Magasin. De använder kniv-gurkan igen, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.
”Du får vem som helst att somna” Nej, det är DU som får det.

8.In Aeternum (Et Semper)

”In aeternum” betyder ungefär för evigt, och det är ungefär så lång som den här plattan känns. Jag tycker det känns smått obehagligt hur han sjunger om att ”jag kommer aldrig låta dig gå”. Vilket nummer är det man ringer för orosanmälan? Förresten, är det mig han aldrig kommer låta gå? Kommer de spela in och skicka hundratals skivor till Henrik så att jag tvingas lyssna på dem för evigt? Hjälp.

9.Jonzos Bolero

Något slags tråkigt outro med en massa ”aaaaaahaaahhhhaaaaaa” i bakgrunden.

Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta den här skivan. Den var i alla fall marginellt sämre än allt annat Abramis brama jag har hört. Hade det inte varit så att jag bara har en Abramis brama-skiva kvar så hade jag skjutit mig själv. Tack och adjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: