Idiot Ikon – Existence

Skön snubbe

Jag fick den här skivan donerad till mig på posten då skalle-per på bilden ville bli recenserad.

1.Paranoia

Jävlar! Nu är det röj! Det känns ovanligt med en tjej som skriker, har jag rätt? Jag har ingen aning om vad hon skriker dock. Kort och bra låt med ett minigitarrsolo.

2.Sold-out hapiness

Låten inleds med Broder Daniel-gitarr för att sedan gå över i totalröj, ännu en gång. Men varför måste hon backas upp av män som skriker? Det känns som att dom skriker åt henne att hålla käften efter att hon har skrikit ett tag.

3.Stormbringer

Nej, nu börjar jag tröttna. Allt låter likadant. Och inte är det någon i den här låten som skriker åt henne att hålla käften heller.

4.Unreality Show

”BLÄ! BLÄ! BLÄ! BLÄÄÄÄ!” Klimpen är på besök. Balla-balla.

5.Existence

Halva låten var någon slags tråkig dialog ur en film eller liknande, sen var det en skrikalog mellan henne och en gubbe. Jag börjar få ont i huvudet nu.

6.Winter

Jag börjar undra hur ont hon har i stämbanden. Hur mycket kan man skrika egentligen utan att tappa rösten? Det kommer ju knappast hålla på en timmes lång spelning.

7.Slaves of the new world order

Nu blev det äntligen lite lugnare tempo, skönt att inte röja hela tiden. Man blir så trött av det. Det är fortfarande lite röjigt, en bit in i låten, men inte på samma nivå som de andra låtarna. Jag känner mig ärligt talat lite trött i halsen nu efter att ha hört henne skrika så länge.

Bra skiva ändå, tycker jag nog. Mycket röj men lite enformigt. Skön längd på skivan också; 19 minuter! Och det var inte så mycket gitarrsolon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: